Gyümölcslevek, zöldséglevek

DR. STEINBERGER – 5 NAPOS FITNESS PROGRAM

Leginkább tavasszal érezzük szükségét, hogy a természettel együtt mi is megújuljunk, felfrissüljünk, megszabaduljunk felesleges kilóinktól, s a bennünk felhalmozódott salakanyagoktól. Kevesen tudják azonban, hogy tisztító … Olvass tovább

VOELKEL BIO FEKETEÁFONYALÉ 330 ML

Bio feketeáfonyalé 100%-os gyümölcstartalommal. Elsősorban gyümölcslevekhez, szószokhoz, mártásokhoz ajánlott. Fogyaszthatjuk ásványvízzel hígítva vagy almalével keverve.

SHADLEE GRÁNÁTALMA JUICE

A modern tudomány csak napjainkban fedezi fel ezt az elsőrendű antioxidánst, amely egyre nagyobb népszerűséget ér el a szívbetegségek és a rák megelőzésében és gyógyításában.

SCHAFER BIO-SIRUP VÖRÖSÁFONYA 500 ML

100% tiszta gyümölcsös élvezet. Elkészítés: 1+5 arányban, egy rész sziruphoz 5 rész víz ajánlott. Felhasználási javaslat: bio gyümölcsitalként, vagy desszertek, jégkrémek ízesítéséhez

SCHAFER BIO ALMA-MEGGYLÉ 700 ML

100%-ban tiszta gyümölcsös élvezet. Nem tartalmaz hozzáadott adalékot, mesterséges tartósítószert. Ellenőrzött ökológiai termesztésből származó termék. Felbontás előtt felrázandó! Felbontás után hűtve tárolja! Pasztörizál.

PÖLZ BIO PIROS SZŐLŐLÉ 200 ML

100% biolé! Nem tartalmaz cukrot, tartósítószert és mesterséges aromákat. Cukorbetegek és candidások is fogyaszthatják. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék!